Mijn vroege Camping Bakkum foto's.

46 jaar fotograferen op Camping Bakkum.


Even een woordje vooraf.

Deze oude foto's zijn allemaal ingescand van foto's, waardoor de kwaliteit natuurlijk niet helemaal te vergelijken is met de hedendaagse digitale camera kwaliteit. Maar veel belangrijker is, ze geven wel een heel goed beeld van die tijd. Natuurlijk heb ik de foto's hier en daar wat moeten retoucheren, en ook de witte randen heb ik laten vervallen, en dan zijn de plaatjes eigenlijk best acceptabel.

Ik zal hier in de loop der tijd proberen om zo veel mogelijk foto's uit mijn Camping Bakkum fotoarchief te plaatsen. En dan met name natuurlijk van onze "Bakkumgroep" die toen al een beetje vorm kreeg. Maar ook de uitjes die we met elkaar deden buiten Bakkum, zoals naar de Floriade in Amsterdam, Artis, etc.

Het is echter wel zo, dat niet alle vroege foto's (voor ca. 1972) allemaal door mij zijn gemaakt, als ik de naam van de fotograaf ken dan zal ik die zeker vermelden. Ik weet wel zeker, dat er foto's van René en Laura tussen zitten.

Daarom vraag ik hierbij ook meteen jullie hulp, weten julie wel de naam van een fotograaf, of mensen die op een foto staan, de juiste datum van een foto, de plaats waar de foto gemaakt is etc, etc, dan hoor ik dat graag. Het is allemaal een beetje lang geleden alweer, dus hier en daar wat lastiger!

Maar wel heel erg leuk om zo nog eens naar die tijd terug te kunnen kijken. En het is gewoon leuker om deze foto's met jullie te kunnen delen, zodat we er allemaal nog van kunnen genieten, en niet alleen maar als we een reunie hebben, en ik de fotoboeken bij me heb.

En nu terug in de tijd,......heel véél kijkplezier.

Hans Sandmann.

naar de foto's